Projector til nutidens og fremtidens tog

Vi har på 15 år samlet mere end 400 års tog erfaring og den deler vi gerne ud af! Projekt og konceptudvikling ligger dybt i vores DNA, så kom der togdele til, senere service og nu også support. Vi tager et skridt af gangen, men er i konstant bevægelse.

Tilsyn og test

projector tilbyder at udføre inspektion, test og tilsynsopgaver. Vi har en stab af trænede inspektionsfolk vi kan trække på.

Hos os er det vigtigt at inspektionsopgaven bidrager til et løft af den leverede kvalitet, og vi ligger stor vægt på at det foregår i dialog mellem kunde og leverandør. Når inspektion- og tilsynsopgaven udføres i tæt dialog, vil det også give de bedste resultater.

projector leverer en dokumenteret rapport, som indeholder tekst, billeder og video efter aftale der er afhandlet med alle involverede. Vi sikrer at alle relevante dokumenter er udfyldt og leveret. Vi kan indgå i arbejdet med at få defineret SAT og FAT test, samt verificere gennemførsel af test.

projector kan også indgå i udredning ved uheld, herunder granskning af sikkerhedsbærende dokumentation og akut udredning af driftshændelser. Audit hos kunden eller kundens leverandør, hvor vi har indsigt i relevant sikkerhedsbærende dokumentation, herunder lovpligtige uddannelser og certifikater.

projector udfører inspektion, test og tilsyn inden for 5 hovedområder:

  • Anskaffelser af tog
  • Ombygnings og havariprojekter udføres indsyn, tilsyn, udsyn og sluttest
  • Tilstandsvurdering ved overleveringsforretning til ny operatør eller vedligeholder samt ifm. udbudsproces
  • Skadesopgørelse i forsikringssager ved deltagelse i tilbudsforretning
  • Vedligeholdelsestilsyn, sikrer at myndigheds- og kontraktuelle krav til vedligeholder efterleves

Ansvarlige inspektører er guld værd, både for togejer og reparatør!

Navigation