Projector til nutidens og fremtidens tog

Vi har på 15 år samlet mere end 400 års tog erfaring og den deler vi gerne ud af! Projekt og konceptudvikling ligger dybt i vores DNA, så kom der togdele til, senere service og nu også support. Vi tager et skridt af gangen, men er i konstant bevægelse.

Case 1

Kølemoduler

projector renoverer og opbygger mekaniske moduler såsom motor, bogie, generator og trykluft, samt hovedkomponenter til mekaniske moduler, i henhold til kundernes dokumentation, som danner grundlag for vores arbejdsgrundlag.

projector leverer totale renoveringsløsninger, hvor de mekaniske moduler og komponenter adskilles, renses og delene renoveres iht. kundernes dokumentation eller vores af kunden godkendte dokumentation.

Vi afslutter alt med test og kontrol!

Case 2

El-moduler

projector renoverer og opbygger el-moduler samt hovedkomponenter til el-moduler i henhold til kundernes dokumentation, som danner grundlag for vores arbejdsgrundlag.

projector leverer totale renoveringsløsninger, hvor el-moduler /el-komponenter adskilles, renses og delene renoveres iht. kundernes dokumentation eller vores af kunden godkendte dokumentation.

Vi afslutter alt med test og kontrol!

Navigation