Projector til nutidens og fremtidens tog

Vi har på 15 år samlet mere end 400 års tog erfaring og den deler vi gerne ud af! Projekt og konceptudvikling ligger dybt i vores DNA, så kom der togdele til, senere service og nu også support. Vi tager et skridt af gangen, men er i konstant bevægelse.

Kompetencer

projector har mere end 400 års togerfaring inden for fremstilling, renovering og vedligeholdelsesopgaver af togmoduler og komponenter

Vi har kompetencer og erfaringer inden for både konstruktion, udvikling og risikoanalyser både i forhold til det mekaniske og elektriske fagområde. Til specialopgaver anvender vi faste samarbejdspartnere med den rette specialviden og erfaring, til de specifikke områder.

Opmåling af kabler til togproduktion

Alle vores medarbejdere arbejder i henhold til virksomhedens kvalitetsstyring ISO 9001, herunder også EN15085/ISO3834. Vi arbejder kun efter produktionsgrundlag, som er udarbejdet og godkendt af vores teknikafdeling, som ligeledes sikrer at der kun anvendes uddannede og trænede medarbejdere i alle processer på alle opgaver. Vi kan udstede certifikater som medfølger leverancerne.

Hos os er alle ikke eksperter i alt men alle er eksperter i noget!

Navigation