Projector til nutidens og fremtidens tog

Vi har på 15 år samlet mere end 400 års tog erfaring og den deler vi gerne ud af! Projekt og konceptudvikling ligger dybt i vores DNA, så kom der togdele til, senere service og nu også support. Vi tager et skridt af gangen, men er i konstant bevægelse.

Kompetencer

projector har erfarne medarbejdere til udførelse af renovering og vedligeholdelsesopgaver på togmoduler og komponenter.

Vi har kompetencer og erfaringer inden for både mekanik, el og elektronik. Vi udfører typisk rengøring, adskillelse, renovering, overfladebehandling, montering, test, emballering og forsendelse. Til specialopgaver, som motor og hydraulik anvender vi faste samarbejdspartnere med den rette specialviden og erfaring.

Curabitur vel turpis diam. Nullam a enim quis lacus vulputate rutrum. Mauris velit lectus, accumsan nec cursus at, egestas in elit.

Alle vores medarbejdere arbejder i henhold til virksomhedens kvalitetsstyring ISO 9001, herunder også EN15085/ISO3834. Vi arbejder kun efter produktionsgrundlag, som er udarbejdet og godkendt af vores teknikafdeling, som ligeledes sikrer at der kun anvendes uddannet og trænede medarbejdere i alle processer på opgaven. Vi sikrer naturligvis at alt er dokumenteret, samt aftalt dokumentation tilgår kunden.

Hos os er alle ikke eksperter til alt men alle er eksperter i noget!

Navigation