Projector til nutidens og fremtidens tog

Vi har på 15 år samlet mere end 400 års tog erfaring og den deler vi gerne ud af! Projekt og konceptudvikling ligger dybt i vores DNA, så kom der togdele til, senere service og nu også support. Vi tager et skridt af gangen, men er i konstant bevægelse.

Projektledelse

projector tilbyder at udføre projektledelse indenfor design og udvikling samt udbudsprocesser

Vi kan enten indgå i projekterne, eller gennemføre en på forhånd defineret opgave. Vi har stor erfaring inden for re-design i de passagervendte områder, hvor vi har lang erfaring i arbejdet med normer og TSI’er. Vi har tradition for innovative løsninger, som sikrer en optimal løsning for kunden.

projector har gode erfaringer med at bygge vores løsninger op i modeller 1:1 – ”mock-up”, som senere bliver en del af udbudsprocessen og som derved afstedkommer et stærkt reduceret omkostnings niveau. Vi arbejder både med togejere, togproducenter, ombyggerer og operatører.

projector kan også indgå i andre typer projekter inden for branchen, vi har primært 3 områder hvor vi har lang erfaring:

  • Tilbud og udbud, ved større udbud har vi kompetencer til, at stå for projektledelsen på tilbuddet, det kunne være større tilbud på vedligeholdelse eller ombygninger, vi kan også indgå i tilbudsteamet
  • Mobilisering ifb. med opstart af driftsorganisation til jernbane, med særlige kompetencer inden for værkstedsdimensionering og etablering, rekruttering af teknisk personale samt udarbejdelse af logistik set-up
  • Performance optimering, kan lede eller indgå i performance projekter inden for tilgængelighed, pålidelighed eller sikkerhed. Vi leverer beslutningsgrundlag med økonomisk estimat, driftskonsekvens, tekniske løsninger underbygget af analyser.

Får I det optimale ud af jeres materiel?

Navigation