Om Projector

Hvem er Projector

Hos Projector ved vi, hvad der er værd at vide om tog og togdrift. Vi er nemlig født af branchen og har samlet set mere en 400 års erfaring i at sikre, at vore kunders tog og forretning holder sig på sporet. Vore kunder er internationale togfabrikker, store operatører og store vedligeholderer, og lige nu befinder de sig hovedsageligt i Norden, Europa og i Mellemøsten.

Vi er både en produktions- og udviklingsvirksomhed og arbejder inden for mange forskellige fagområder såsom træ, metal, el, elektronik, konstruktion, dokumentation mv. Overordnet beskæftiger vi os med 4 hovedområder:

  • Projekter
  • Service
  • Togdele
  • Support

Alt hvad vi gør, handler om at tilføre værdi til vore kunder gennem nytænkning, viden, kompetence og mangeårig erfaring. Samtidig gør vi det med ordentlighed, høj kvalitet i hele værdikæden og med en service helt i top. Om opgaven handler om udvikling af nye innovative løsninger (som f.eks. vores akselbeskytter), om at renovere og servicere togmateriel, om at udvikle og konstruere toginteriør eller om dag-til-dag salg af reservedele er helt op til kunden og dennes behov – vi kan det hele, vi siger ”ja” og sjældent nej, og hvis løsningen ikke findes i forvejen, så udvikler vi den sammen!

Projector organisationsdiagram

collage

Navigation